ANBI

Steun ons

We nodigen iedereen die ons en de Stichting Roparun een warm hart toe draagt, uit ons te sponsoren of een donatie te doen. Er is de mogelijkheid om een individuele deelnemer te sponsoren en je kunt er ook voor kiezen om ons als team te ondersteunen.

Doneren als particulier

Doneren kan via de donatie site van de Roparun. Uiteraard kun je ook een donatie overmaken direct op ons rekeningnummer < IBAN > NL58RABO 0148874029 t.n.v. Roparun team Door Dik en Dun.

Sponsoring door bedrijven

Wilt u met uw bedrijf het Roparunteam Door Dik & Dun ook steunen en de naam van uw bedrijf op onder meer deze website terugvinden? Neem dan contact op met onze voorzitter. Via spandoeken, vlaggen, borden, naamsuitingen en links met onze website wordt tijdens alle acties en de run aandacht besteed aan deze sponsoren.

Ook in de landelijke dagbladen en zeker in de regionale dag- en weekbladen staan steeds meer artikelen over deze run. Aan de run in 2017 nemen maar liefst 315 teams deel. In de afgelopen 25 jaar is al ruim 73 miljoen euro opgehaald voor de zorg aan mensen met kanker. Een globale schatting geeft aan dat er ongeveer 8000 mensen op pad gaan van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. We kunnen met recht constateren dat Roparun een begrip geworden is in Nederland.