Bart Langenberg

Bart Langenberg

Functie: Masseur

Roparunervaring: 2020 word de 2e keer dat ik mee ga als sportmasseur. Het is mooi om de hele route mee te mogen maken; ‘s morgens buiten masserend in de Franse opkomende ochtend zon en ‘s avonds in het pikkedonker in de cateringbus.

Reden tot deelname: Ik was gevraagd door het team om te komen helpen als masseur en twijfelde geen moment! In het verleden heb ik (net als vele mensen) in mijn familie, vrienden en kennissenkring te maken gehad met deze slopende mens onterende ziekte. Mede hierdoor vind ik het ontzettend mooi om mijn steentje bij te kunnen dragen aan dit geweldige doel.

Mooiste roparun ervaring: Eigenlijk een op zichzelf staande ervaring heb ik niet; het is het totale plaatje van het begin, de acties die je met je team bedenkt en uitvoert, tijdens de run, het masseren in de buitenlucht met opkomende zon en de geweldige support acties die dorpen en steden langs de route voor de teams uitvoeren, tot het einde, terug in Steenbergen nog 1 keer met zijn allen nagenieten, lachen om wat we onderweg hebben meegemaakt onder het genot van een goede maaltijd.