Esmée 't Hart

Esmée 't Hart

Functie: Fietsster

Roparunervaring: Roparun 2022 wordt voor mij de 9de Roparun, 4x met een ander team en nu voor de 5de keer met team Door Dik en Dun.

Reden tot deelname: Door Dik en Dun is een enorm leuk en gezellig team, wat enorm helpt om al die kilometers af te leggen. Een ongelofelijke ervaring is het, en dus al wat jaartjes “verslaafd” aan het evenement. Alle keren dat ik ben meegeweest was ik chauffeur, of van de catering, maar dit jaar ga ik voor de 2e keer mee als fietsster. Een nog betere manier om de run mee te maken, door alle dorpen en over het gehele parcours. Dit lijkt me echt super. Al die mensen langs het parcours geven de lopers en dus ook als mij als fietser een enorme boost. Er gaat uiteraard wat voorbereiding aan vooraf en daar ben ik al druk mee bezig. Heb een nieuwe fiets aangeschaft en ben aan het trainen gegaan. Zo ga ik dit jaar niet alleen voor het super goede doel aan de slag, maar behaal ook mijn eigen persoonlijke doel. Minder gewicht en dus gezonder. Op mijn werk in het Bravis Ziekenhuis heb ik veel te maken met de ziekte kanker. Daarvoor wil ik me als gezond iemand graag inzetten voor de RopaRun, zodat ik mijn steentje bij kan dragen. Dat geeft mij een enorm goed gevoel.

Hopelijk kom ik jullie tegen op de route langs de kant!!!

Mooiste Roparun-ervaring: Mijn mooiste Roparun ervaring was mijn eerste keer met Door Dik en Dun over onze eigen "Coolsingel", de Oudlandsestraat in Steenbergen.