Actueel

De laatste actualiteiten over Door Dik en Dun Roparunteam Steenbergen

LOPER gezocht!

In het Pinksterweekend van 27 tot en met 29 mei 2023 vindt de 32e editie van de Roparun plaats. Ons team zal dit jaar voor de 27e keer deelnemen aan dit geweldige evenement.

Dit jaar wordt sowieso wederom een speciale editie, aangezien de Roparun er nogmaals voor gekozen heeft om de run in zijn geheel in Nederland plaats te laten vinden, wederom over de volledige afstand van 530 km.

De start zal op Vliegbasis Twente zijn en de finish zal weer net als in het verleden plaats vinden op de Coolsingel in Rotterdam. We maken vanuit Twente een mooie lus via Arnhem en Nijmegen, waarna we via Limburg en Brabant de oude vertrouwde route vanaf Ossendrecht oppakken. Vanaf daar is het de route zoals we altijd al gewend waren, waarbij we ook door Steenbergen komen.

Helaas is ons team nog niet compleet, we kunnen nog een loper gebruiken. Wil je deel uit maken van ons team en meegenieten van dit geweldige evenement, stuur ons een berichtje of een e-mail naar het bestuur.

Dit jaar dus weer een editie in Nederland en vanaf volgend jaar hopelijk weer de reguliere editie vanuit Parijs. Door het jaar heen hopen we weer verschillende mooie evenementen te mogen organiseren om geld in te zamelen voor de geweldige doelen die de Roparun steunt. Twijfel niet en meld je bij ons aan, zodat je deel kunt nemen aan dit geweldige evenement!